Mijn probleem is dat ik niet wil dat de laptop zelfstandig, terwijl ik niet in de buurt ben, naar Windows 11 gaat upgraden. Hij doet de updates en gebruikt de laptop ook voor andere dingen als ‘werk’. Secure Boot vind ik nog wel nuttig voor mijn vader, tegen malware. Maar van TPM heb ik nog niet het nut voor mijzelf ontdekt. Ik heb geen vingerafdruklezer of camera op mijn desktop en als mijn vader met de camera inlogt kan ik zijn laptop niet updaten zonder dat hij er de hele tijd naast zit. Ik vraag mij nu af of ik de laptop ongeschikt kan maken voor Windows 11, door bijvoorbeeld in de UEFI BIOS TPM 2.0 uit te schakelen.

  • In de Engelstalige versie is het zelfs mogelijk om met Cortana via spraak de installatie uit te voeren.
  • Zorg ervoor dat uw smartphone; voordat u met de installatie begint, correct met een functionerend WiFi-netwerk is verbonden.
  • Wanneer verbinding met een hotspot mogelijk is, controleer dan uw routerinstellingen door verbinding te maken met de configuratiepagina van de router .

Om een schijf te controleren en te herstellen, moet je op elk volume en elke container op het opslagapparaat ‘Schijf-EHBO’ uitvoeren, en vervolgens op het opslagapparaat zelf. Schijfhulpprogramma kan controleren op fouten in de formattering en windll.com de directorystructuur van een Mac-opslagapparaat en deze herstellen. Vandaag de dag is het gebruik van een computer in een gezin bijna net zo vanzelfsprekend en belangrijk als de auto. Wat veel mensen vergeten is dat, net als uw auto, die computer ook onderhoud nodig heeft.

Sub Problemen oplossen

Daarnaast betaal je het normale bedrag voor een maand. Het verwarrende eraan is, dat je nu een Gamepass abonnement hebt voor 1 maand. Microsoft heeft hier geen problemen mee en helpt je zelfs bij problemen. Moest even goed lezen, kon het bijna niet geloven, maar toch geprobeerd net.

File Recovery

Het is een vierkant met afgeronde hoeken die een radius van 25% hebben. De achtergrondkleur is de primaire kleur van de community en het geüploade logo wordt passend weergegeven.

Dit uitstel zorgt ervoor dat Windows een andere server adresseert, waarop de fout 0x80240fff idealiter onmiddellijk afwezig zal zijn. Op de website van Windows kun je lezen hoe je een update installeert. In dit artikel maken we echter gebruik van een lege harde schijf, dus kiezen we voor Niet toegewezen ruimte op schijf 0. Bij een aantal oudere pc’s moet je wellicht even in het bios duiken om de juiste bootvolgorde aan te passen. Weet je niet zeker of jouw computer het opstarten vanaf een usb-stick ondersteunt, dan kies je voor het maken van een dvd. In dat geval moet de computer waarop je de Media Creation Tool uitvoert, wel beschikken over een dvd-brander en moet je natuurlijk een beschrijfbare dvd tot je beschikking hebben.

Eentje voor 1 euro voor eerste 3 maanden , eentje voor PC dat is eerste maand 1 euro en dan 10 euro en de laatste is voor console en die is gelijk 10 euro. Als je in België woont moet je nl-NL veranderen naar nl-BE. Ik heb inmiddels ook een link voor Belgische gebruikers aan stap 6 toegevoegd. Goed blijven opletten, en dan heb je een mooie deal met 3x 35 euro + 12,99 voor 3 jaar games pass ultimate. Dan denk in dat ik wacht tot mijn huidige maand game pass over is voor ik de gold activeer.